Marshall DSL5C 5 Watt 1x10 inch buizen gitaarversterker combo

€499,00

De Marshall DSL-5C combineert het iconische Dual Super Lead geluid met onwaarschijnlijke veelzijdigheid. Het signaalpad is volledig buizengestuurd, maakt gebruik van drie ECC83's en heeft een eindtrap met een enkele ECC99.

De DSL-5C heeft twee vertrouwde Marshall kanalen: Classic Gain en Ultra Gain. Het Classic Gain kanaal geeft je een sprankelend clean, of de bekende Marshall crunch wanneer je de gain verder open draait. Het Ultra Gain kanaal begint met een lichte crunch en eindigt bij romige en verzadigde distortion.

Al met al is dit prima combo om te gebruiken bij optredens, maar ook in de studio is hij prima in te zetten. Bij live gebruik kun je ervoor kiezen om een extra speaker bij te plaatsen, of om gebruik te maken van de emulated output, waarmee je het signaal direct naar de mengtafel kunt sturen. Wil je de DSL thuis gebruiken? Of wil je opnemen zonder al te veel kabaal te maken? Dan laat dit handige versterkertje zich terugschakelen naar 1 watt, zodat je op lager volume toch die volle verzadigde Marshall 'tone' houdt.

Verder is de DSL-5C voorzien van een meegeleverde voetschakelaar, een effects-loop en een Celestion Ten-30 speaker voor een perfecte weergave.


Specificaties:

- Gitaarcombo
- 5 watt Buizen
- Woofer grootte; 10"
- Kanalen; 2
- Audio Inputs; 1 x 6.3mm jack
- Audio Outputs; Koptelefoon/Emulated Line Out, Speaker Output
- Andere Connecties; Footswitch jack
- Effecten; 3 band EQ, Tone Shift, Ultra Gain, Deep switch
- Inclusief; Footswitch
- Stroomvoorziening; Adapter

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »