TC Electronic CORONA CHORUS

€129,00
Levertijd: Niet voorradig 4 dagen levertijd

Een moderne variant van onze veelgeprezen SCF choruspedaal, mét een heerlijke Tri-Chorus setting. Corona Chorus combineert een topper van vroeger met schitterende nieuwe klanken en functies.

Kies je Chorus 
Of je nu gaat voor de muziekbepalende SCF instelling of de super dikke Tri-Chorus, je bent altijd zeker van uitbreidende klankopties, van glazige sprankeling tot onbegrijpelijke klankkluwen. Wij zouden er gewoon twee kopen en ze beide tegelijkertijd gebruiken om de SCF klanken te combineren met de volle Tri-Chorus klanken.

Chorus, don't bore us 
Corona Chorus heeft een set klankregelaars waardoor je een brede variëteit aan chorusklanken tot je beschikking hebt. De Speed knop laat je kiezen voor alles tussen langzame jaren '80 chorus tot snelle leslie-achtige geluiden, terwijl je met de Depth-knop de intensiteit van je geluid in kan stellen, en met de Tone knop krijg je je chorus precies zoals je hem wilt hebben - van donker en vintage tot heldere TC glans tot een geluid dat dwars door de mix heen klinkt. Je gaat er in ieder geval plezier aan beleven!

Complete Chorus Coolness 
Chorus is zo'n lekker geluid dat het maximale breedte verdient. Met stereo in- en outputs ben je verzekerd van een effect dat even breed is als jouw voorstellingsvermogen.

TonePrint Enabled - Signature Effecten 
De gratis TonePrints zijn specifieke instellingen van je favoriete pedalen, geleverd door je favoriete gitaristen! Door TonePrints kun je een effect gebruiken zoals een artiest naar keuze het zou doen - dus met één tap op de knop zit je in een TC-geluid dat gebruikt wordt door een Rock Royalty en wordt jouw effectpedaal het signature pedaal van je favoriete gitarist!

Eerlijk geluid 
Jij houdt van een goede klank, en wij ook, dat is terug te zien in onze ontwerpfilosofie. Dus hoe jij je geluid ook tot stand wilt brengen, wij steunen je daarin. Met geoptimaliseerde headroom, True Bypass of Buffered Bypass schakelaar en Kill-Dry aan/uit, dit pedaal garandeert een optimaal betrouwbare klankweergave en absoluut zonder klankverlies. En, of het pedaal nu aan staat of uit, jouw kostbare droge geluid wordt altijd ongeschonden doorgevoerd in al zijn pure analoge pracht, dankzij een Analog-Dry-Through.


Specs:

  • TonePrint
  • 3 chorus types - Speed, Depth, Color and Level controls - sculpt your chorus sounds from subtle to extreme
  • Stereo in & out - for added flexibility to your set-up
  • True Bypass 
  • Analog-Dry-Through
  • Easy battery access
  • Small footprint
  • High quality components
  • Road-ready design

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »