TC Electronic DARK MATTER Distortion

Levertijd: Niet voorradig 4 dagen levertijd
Dark Matter is zo'n pedaal waar je misschien een half uur mee wilde gaan spelen, en waar je dan een halve dag mee bezig bent. Het is muzikaal, heeft een superbreed klankbereik terwijl hij altijd trouw blijft aan zijn basis, een geheel analoog gestuurd circuit dat doet denken aan plexi-sounds met zowel een klassiek als een modern randje. Dark Matter levert veel op dankzij een hele lage compressie en een levendige respons die iedere keer op je spel reageert.

Vroeger was alles beter 
Het is nu moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd vóór digitaal. Als je erover nadenkt, veel van de beste distortion sounds komen uit dát tijdperk. Waarom? Nou, de analoge circuits klinken gewoon geweldig en hebben je meer te geven als je ze echt op de staart trapt - het klinkt gewoon echter, voller en beter. Dat is het geluid waar we van houden: gevaarlijk, op het randje, maar absoluut muzikaal. Het geluid dat je smeekt om harder, sneller en vooral meer te spelen.

Klaar voor de juiste klank 
Distortion is geweldig, maar goede controle is noodzakelijk. Niemand wil zijn oren laten bewerken met een scherp pikhouweel, of ze laten vullen door een kleverige stroop van basklanken. Dark Matter geeft je een bass- en trebleknop, perfect voor nauwkeurige en razendsnelle afstemming van je geluid.

Daag de rockgoden uit 
Dark Matter Distortion voegt nog meer veelzijdigheid toe met een voicing schakelaar die bas toevoegt voor een modernere klank, maar ook je geluid vult met retro vibes voor een old school vintage weerklank die de sfeer ademt van classic rock.


Specs:

• True Bypass
• Gain, Level, Bass and Treble controls
• Voicing switch
• Easy battery access
• Small footprint
• High-quality components
• Road-ready design

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »