TC Electronic DITTO LOOPER

Levertijd: Niet voorradig 4 dagen levertijd
Ditto Looper is de looper waar je gelijk voor valt als je hem één keer probeert, en je wilt je hele leven niet meer zonder. En het is heel simpel: je moet hem gewoon geprobeerd hebben. TC Electronic heeft al het goede van loopers genomen, al de niet-essentiële en onhandige technische fratsen weggesneden, en een intuïtieve looper overgehouden die een hele hoop plezier oplevert, geweldig klinkt en absoluut niet duur is.

Verstand van loopen 
Ditto Looper is helemaal vanuit het niets ontworpen, helemaal voor gitaristen. Hé, ze spelen daar ook, dus dat is helemaal niet zo gek. Ze hebben er ten eerste voor gezorgd dat de Ditto Looper zo weinig mogelijk ruimte inneemt op je pedaalbord, maar nog steeds de essentiële eigenschappen heeft waar een gitarist blij van wordt, zoals True Bypass en Analog-Dry-Through, zodat je klank ongekleurd blijft.

Eén knop voor alles 
Ditto Looper doet niet heel veel meer dan loopen, dus dan moet één knop ook wel voldoende zijn. Toch zijn alle essentials aanwezig: opnemen, undo/redo, stoppen en wissen, alles wordt bediend door verschillende logische commando's via die ene knop. Of je nu loops bouwt, van het ene stuk naar het volgende schakelt, of lagen toevoegt aan een liedje.

Alleen het allerbeste 
Als je de producten van TC Electronic kent, ben je gewend dat het allemaal geweldig klinkt. Er is voor gezorgd dat ook de Ditto Looper een geweldige klank produceert. Daarom worden de loops in dit pedaal met 24 bit ongecomprimeerde audio gemaakt. Waarom zou je met minder tevreden zijn, als je van een goede klank houdt. Ja toch?

Deze looper wordt exclusief adapter geleverd.


Specs:

• 5 minutes of loop time, unlimited overdubs and undo/redo
• Designed by guitarists, for guitarists
• True bypass and analog-dry-through
• Clutter-free and super intuitive interface

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »