TC Electronic THE DREAMSCAPE JOHN PETRUCCI SIGNATURE

€165,00
Levertijd: Niet voorradig 4 dagen levertijd

John was één van de eerste rocksterren die meedeed aan ons TonePrint programma, en zijn sounds bleken zo populair dat we besloten intensiever met hem samen te gaan werken om zijn interpretaties van klassieke TC effecten vast te leggen. We hebben onze krachten gebundeld met een resultaat dat precies laat zien wat er gebeurt wanneer je John loslaat op de effecten die hem inspireren.

Uit John's leven gegrepen 
Omdat ze zo'n belangrijk deel uitmaken van zijn geluid, kende John onze producten als zijn broekzak. Daardoor wist hij precies wat hij wilde, wat de best klinkende modulatie-effecten opleverde die je krijgen kunt.

Meervoudige Modulatie 
Dreamscape bevat Chorus, Flanger en Vibrato effecten die je blijven uitdagen en inspireren, en je doen terugkomen voor alle riff-inspirerende mogelijkheden.

Jouw route naar roem 
Of John nu jouw grootste inspiratie is, of je gewoon erg op zijn sounds gesteld bent, we hebben een voicingswitch toegevoegd met een 'dark' instelling - een mode die perfect John's signature donkere geluid weergeeft. Deze mode klinkt geweldig, of je nu precies wilt klinken als John of liever je eigen weg gaat.

TonePrint Enabled - Signature Effecten 
De gratis TonePrints zijn specifieke instellingen van je favoriete pedalen, geleverd door je favoriete gitaristen! Door TonePrints kun je een effect gebruiken zoals een artiest naar keuze het zou doen - dus met één tap op de knop zit je in een TC-geluid dat gebruikt wordt door een Rock Royalty en wordt jouw effectpedaal het signature pedaal van je favoriete gitarist!

Eerlijk geluid 
Jij houdt van een goede klank, en wij ook, dat is terug te zien in onze ontwerpfilosofie. Dus hoe jij je geluid ook tot stand wilt brengen, wij steunen je daarin. Met geoptimaliseerde headroom, True Bypass of Buffered Bypass schakelaar en Kill-Dry aan/uit, dit pedaal garandeert een optimaal betrouwbare klankweergave en absoluut zonder klankverlies. En, of het pedaal nu aan staat of uit, jouw kostbare droge geluid wordt altijd ongeschonden doorgevoerd in al zijn pure analoge pracht, dankzij een Analog-Dry-Through.

Specs:
 • Six Signature Tones Tailored by John Petrucci
• One Brand New custom John Petrucci Flanger TonePrint
• Chorus, Flanger and Vibrato modes
• All Corona Chorus TonePrints available for Dreamscape

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »