TC Electronic Vortex flanger

€129,00
Levertijd: Niet voorradig 4 dagen levertijd
Deze flanger neemt je mee van een subtiele flangeklank tot een opstijgende 747! De Vortex Flanger laat je schakelen tussen een klassieke flange en een 'through zero' tape-flange plus een custom TonePrint naar keuze, terwijl de snelheid, diepte, feedback en delay-time regelaar je een creatief en uitgebreid palet aan klankmogelijkheden geven. Vortex Flanger is gemaakt met de gitarist in gedachten, dus is hij compact, is de batterij makkelijk te vervangen en is hij gebouwd met de beste kwaliteit onderdelen. Vortex Flanger heeft een true bypass ontwerp, en heeft analog-dry-trough. Dit pedaal biedt altijd de juiste flange in iedere situatie.

Subtiele Woosh tot 747-landing 
De twee modes in Vortex Flanger zijn een klassieke pedaalflanger die je alles kan geven van subtiele chorus klanken tot klassieke Van Halen jet flanger woosh, en een tape mode die je de psychedelische sound geeft van de originele flange tones van Jimi Hendrix en Led Zeppelin. En hij doet ook nog fantastische 'through zero' sounds!

Beroemde Flange Flavours 
Vortex neemt de grote pioniers van de jaren '60 en '70 flange en voegt een set diepe controls toe, zodat je je flange sounds kunt vormen en timen met de hoogst mogelijke precisie. Perfect voor het snel bladeren door de rijke geschiedenis van flange pioniers zoals Jimi Hendrix en Led Zeppelin, en het samenstellen van je eigen te gekke geluiden.

En de I/O natuurlijk 
Vortex Flanger heeft stereo ins- en outs; echt heel cool voor opstellingen met meerdere versterkers of een dubbele combo attack waar superbrede flange sounds nodig zijn. Geweldig natuurlijk, maar niet voor zwakkelingen!

TonePrint Enabled - Signature Effecten 
De gratis TonePrints zijn specifieke instellingen van je favoriete pedalen, geleverd door je favoriete gitaristen! Door TonePrints kun je een effect gebruiken zoals een artiest naar keuze het zou doen - dus met één tap op de knop zit je in een TC-geluid dat gebruikt wordt door een Rock Royalty en wordt jouw effectpedaal het signature pedaal van je favoriete gitarist!

Eerlijk geluid 
Jij houdt van een goede klank, en wij ook, dat is terug te zien in onze ontwerpfilosofie. Dus hoe jij je geluid ook tot stand wilt brengen, wij steunen je daarin. Met geoptimaliseerde headroom, True Bypass of Buffered Bypass schakelaar en Kill-Dry aan/uit, dit pedaal garandeert een optimaal betrouwbare klankweergave en absoluut zonder klankverlies. En, of het pedaal nu aan staat of uit, jouw kostbare droge geluid wordt altijd ongeschonden doorgevoerd in al zijn pure analoge pracht, dankzij een Analog-Dry-Through.


Specs:
• TonePrint Enabled
• 2 flanger types
• Stereo in & out
• True Bypass
• Analog-Dry-Through
• Speed, Depth, feedback and Delay Time controls
• Easy battery access
• Small footprint
• High quality components
• Road-ready design

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »