Mahalo MEB1NA electrische bas ukelele

€285,00
Levertijd: 2-4 dagen

electrische bas ukelele, arched USA ash body with neck through, Aquila snaren, gigbag, naturel
De electrische bass (uke) wordt door steeds meer bassisten geaccepteerd maar bovenal geadoreerd als volwassen muziekinstrument. Je kunt hem niet alleen als een echte full scale bas bespelen ( met dezelfde toetsbreedte en vingerafstand ) maar hij is veel compacter en lichter in gewicht.

De Mahalo MEB1 electrische bass uke is een verdere ontwikkeling van de trend die ooit door Guild met de Ashbory bass werd ingezet; een volle warme bastoon gekoppeld aan een extreem lichte bespeelbaarheid, mede door het gebruik van kunststof snaren.

Body van American Swamp ash met gewelfde top, maple neck met engineered hout voor de toets met positie markering en 24 frets, Aquila Thundergutsnaren en een krachtige piezo pick-up verwerkt in de brug. Volume en 2-bands toonregeling. Batterij compartiment aan de achterzijde. Wordt geleverd inclusief hoes.

Met al deze features haal je de vetste bass sound in huis die je je kan indenken en bruikbaar in nagenoeg alle muziekstijlen. Leverbaar in naturel en transparant bruin.

Scale : 530mm
Body : American swamp ash, arched
Neck : through neck, Canadian maple with walnut inlays
Fingerboard : engineered wood
Machineheads : black
Nut : bone
Strings : Aquila
Frets : nickel, 22 frets
Saddle : synthetic bone
Bridge : engineered wood
Controls : volume, treble and bass

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »