Orla SP230/BK STAGE STUDIO zwart

€495,00

De Orla SP230 Stage Studio is een mooie opstap piano voor beginnende spelers, maar ook de gevorderde speler kan met de SP230 Stage Studio goed uit de voeten. Er is veel tijd besteed aan het finetunen van de gewogen toetsen. Het zogenaamde ‘Graded Hammer Action Keyboard’.

Het toetsenbord is makkelijk te bespelen voor de beginner en zeer expressief voor gevorderde spelers. De dynamiek is in 4 standen te zetten (hard/normal/light/no dynamic) afhankelijk van het spelniveau van de speler en persoonlijke voorkeur. 

Verder is de Stage Studio niet alleen een verzameling akoestische pianoklanken, maar kunt u ook nog gebruik maken van Strings, Choir, Electrische pianos, Gitaren, Vibrafoon en meer. 

Twin Function 
Een zeer handige feature voor mensen die pianoles hebben of geven is de zogenaamde Twin Function, die het toetsenbord opsplitst in 2 gelijke delen, zodat leerling en docent naast elkaar kunnen zitten en met elkaar kunnen spelen binnen hetzelfde bereik of de docent zonder van plaats te wisselen even iets voor kan doen. Een duet ligt natuurlijk ook voor de hand. 

Bluetooth 
De Orla Stage Studio is bluetooth geschikt. De apart verkrijgbare Orla bluetooth connector stelt u in staat met uw favoriete muziek mee te spelen via de bluetooth van bijvoorbeeld uw telefoon of tablet. De interne 12W speakers zorgen voor een comfortabele weergave van uw muziek.


Specificaties:

- 64 stemmen polyfonie 
- 16 klanken met single/split/layer modus 
- Display 
- Master volume, 8 levels brilliance 
- Reverb (Room/Hall/Theatre) en Chorus effect 
- 2 sporen sequencer 
- 20 demo’s 
- Transpose/pitch 
- Metronoom (2/4, ¾, 4/4, 5/4, 6/8 
- Sustain pedal inclusief 
- Bluetooth geschikt 
- 2 hoofdtelefoon uitgangen 
- MIDI On/Off 
- 2 x 12W interne speakers 
- Gewicht: 22 kg 
- Afmetingen: 132 x 34 x 14 cm 
- Leverbaar in zwart en wit 

Aansluitingen: 

- Bluetooth connector 
- L/R Outputs 
- L/R Inputs 
- USB to host 
- Midi In/Out/Thru 
- Pedal 1 & 2 
- DC12V Voeding

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »