Eurodisc Rental

Uw evenement kan staan of vallen op de techniek. Wij ervaren dat geluid-, licht- en beeldtechniek een enorm belangrijke schakel is voor het laten slagen van een evenement. Zo kan een goede sound en een mooie lichtshow de sfeer van uw evenement enorm verhogen. 

Naast het verhuren van materialen kunt u Eurodisc ook benaderen voor het verzorgen van de technische realisatie op het gebied van geluid - licht - beeld. Eurodisc heeft al behoorlijk wat jaren ervaring in de verzorging van technische onderdelen voor verschillende evenemten, festivals, kerkdiensten, toespraken noem maar op. 

Ook is het mogelijk om Eurodisc Rental te benaderen om als partner naast u als technicus te fugneren bij het verzorgen van de technische realisatie voor een evenement. Zo kunnen wij ervaren, enthousiast en gedreven personeel leveren.

Neem ook eens een kijkje op de webisite van Eurodisc Rental: http://www.eurodiscrental.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← https://www.eurodiscmuziek.nl/coronavirus-updates    Op het moment hebben wij een technische storen, als u product besteld met meerdere varianten neem dan contact op • Het kan mogelijk zijn dat uw bestelling vertraging oploopt door het virus. Verbergen