TC Electronic Polytune 2 mini

Levertijd: 2-4 dagen

De eerste PolyTune Mini heeft laten zien dat een tuner ook heel gaaf kan zijn. De Mini heeft namelijk een compact ontwerp en een slank wit uiterlijk. Met de nieuwe PolyTune 2 Mini wil TC Electronics nogmaals een standaard neerzetten. Met het nieuwe superheldere display, een verrassend accurate strobe tuner en de innovatieve polyfone stemmodus heb je de beste stemtechnieken in de kleinste verpakking. En dat allemaal in de stijlvolste kleur die er is: wit. Je gitaar stemmen is nog nooit zo rock 'n' roll geweest. 

Het belangrijkste aan een stempedaal is natuurlijk een juiste stemming, maar TC Electronics gaat verder dan dat. Het denkt ook aan de grootte van je pedalboard. De PolyTune 2 Mini is namelijk zó klein dat hij op elk pedalboard past. En alsof de prijzenwinnende PolyTune technologie nog niet genoeg is, heeft TC Electronics ook nog eens 109 ultraheldere LED-lichtjes in het display verwerkt. Dus in welke situatie je ook bent: je ziet altijd direct of je gitaar gestemd is of niet.

Polyfoon 
De PolyTune is de eerste polyfone tuner ooit. Dat betekent dat je al je snaren tegelijkertijd kunt stemmen! Je hoeft dus maar één keer de snaren aan te slaan en je kunt direct al je 
snaren op stemming brengen.

True Bypass en Total Recall 
Dit stempedaal is True Bypass, wat betekent dat je gitaarsound niet wordt beïnvloed als de PolyTune uitgeschakeld is. Verder is het mogelijk om je voorkeuren op te slaan. Of het nu je voorkeur voor de toonhoogte is of de tuning mode, dit pedaal onthoudt het allemaal tot het volgende gebruik. De MonoPoly functie herkent direct of je één snaar of meerdere snaren aanslaat, en antwoordt direct met de juiste tuningmodus. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »