Richwood RD-17 huur western gitaar

Levertijd: Op voorraad = morgen of overmorgen in huis!

Wil je starten met gitaar spelen, maar wil je nog niet gelijk investeren in een gitaar? Bij Eurodisc Muziek huur je nu een splinternieuwe western gitaar met alle benodigde accessoires voor maar 35 euro per maand. 

Wat krijg je? 
Een nieuwe Richwood RD-17 gitaar met alle benodigde accessoires. De Richwood RD-17 is een westerngitaar met een warme klank, mede dankzij het massieve sparren (spruce) bovenblad. Het zij- en achterblad is van sapele. Topkam en brug zijn van nubone, wat beter klinkt dan kunstof wat het meest voorkomt voor deze prijs. . Bij de gitaar krijg je een degelijke hoes die op je rug kan, een stemapparaat en een statief. Met deze set ben je helemaal klaar om te starten met het nemen van gitaarlessen.

Hoe werkt het? 
Bij Eurodisc Muziek huur je een instrument voor 3 maanden. In deze 3 maanden kun je beslissen om langer te huren, of om het instrument te kopen. Wanneer je kiest om het instrument te kopen betaal je het aankoopbedrag min het bedrag die je al aan huur hebt betaald. Je kunt ook kiezen om het instrument langer te huren. Na 3 maanden betaal je een gereduceerd bedrag per maand. 
Wij dragen altijd zorg voor de onderhoud van het instrument, dus zullen bijvoorbeeld de snaren vervangen wanneer dit nodig is. 

Voordelen van huren bij Eurodisc Muziek:

 • Je hoeft niet te investeren in een instrument als je er nog niet zeker van bent dat je echt dit instrument wil bespelen. 
 • Je hebt een nieuw instrument die door het team van Eurodisc Muziek helemaal gecontroleerd wordt voordat het bij je komt. 
 • Je hebt geen onderhoud aan het instrument.
 • Wij leveren het instrument af bij je in huis tot een straal van 15km rondom Stadskanaal.

Kosten:

 • Eerste 3 maanden 35 euro per maand
 • Borg 40 euro 
 • Na 3 maanden 17,50 euro per maand 

Let op: Dit product kun je niet via de site bestellen. Via info@eurodiscmuziek.nl of 0599-212699 kun je een aanvraag plaatsen.

Voorwaarden: 

 • De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. In deze 3 maanden is het mogelijk om het instrument te kopen en zal het huurbedrag worden verrekend met de kostprijs van het instrument.
 • De borg bedraagt 40 euro. Wanneer het instrument retour komt zal alleen het borg bedrag geretourneerd worden mits het instrument in goede staat verkeerd. Gebruikerssporen zijn vanzelfsprekend en gaan niet ten koste van de borg.
 • Bij aanvang van de huurovereenkomst dient het volledige huurbedrag voor 3 maanden en de borg direct betaald te worden.
 • De uitgebreide huurvoorwaarden zijn op aanvraag te verkrijgen of krijg je bij het afsluiten van de huurovereenkomst.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »